CC 36: Tämä nuoren NYC -musiikin johtajan säästäväinen tekniikka valtavaan laukkukokoelmaan

September 3, 2023 By zevcx 0

Tämän päivän vaatekaapin tunnustus tulee sinulle valtavasta omenasta, jossa nuoret tunnustavat toimivat musiikkiteollisuuden ohjaajana. Vaikka sillä on iso yli 50 pussin kokoelma, on poistettava, että hän ei jahtaisi valtavia lipputuotteita eikä vähittäiskaupan jännityksiä, koska kaikki hänen ostot tehdään yksinomaan sen jälkeen, kun tutkittiin asiaa omistettuja laukkukauppoja sekä löytämistä hyvä sopimus. Sen sijaan hän päättää käyttää aktiivisesti harkinnanvaraisia ​​ansioita sosiaalisiin kokemuksiin ja matkoille.

Nauti tämän viikon erästä ja kuten aina, motivoimme sinua käyttämään vähän itsereflektiota ja lähetämme oman tunnustuksen alla olevassa linkissä.

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 24
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: New York City
Ammatti: johtaja
Teollisuus: Musiikki
Palkka: 100 000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 100 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Joo

Kuinka paljon laukkuja omistat? 53

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

9 Premier -laukkua
30 nykyaikainen
6 vanhaa/nimeä
8 kangastottia/rantalaukut/matkalaukut

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? Minulle oli lahjakas useita pusseja koko elämäni ajan kotitalouksista ja ystävistä. Ostan ennätysten ja myynnin, samoin kuin en ole koskaan käyttänyt paljon yli 900 dollaria laukkuun (jopa pääministerit). Kaiken kaikkiaan käyttämäni nykyinen kokoelma on noin 6200 dollaria, lukuun ottamatta lahjoja. Laukkujen todellinen arvo on korkeampi!

Mikä on paljon kallista laukkua? Chloe Faye. Sain sen ennalta rakastettuna ~ 860 dollaria. Olin säästänyt niin paljon kuin matkustaminen ja kauppa, mutta suunnitelmat putosivat, joten vietin vain rahan ostamisen Fashionphile -palvelussa?

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Kaikki lahjakas. En voi päästää heitä irti.

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, samoin kuin mikä se oli? Noin 12, muotia rakastava äitini sai minulle yhden niistä tilkkutähden ohjaaja-pochetteista. En välittänyt laukkuista, samoin kuin niin tyytymätön, että hän ei ollut saanut minulle nukke tai jotain haha!

Onko mitään erityistä pussia, jolla on erityinen emotionaalinen arvo? Jälleen mitä tahansa vanhempani tai poikaystäväni.

Tuntuuko sinusta laukkusi muuttavan ihmisten käsityksiä sinusta tai miten sinua kohdellaan? Ehdottomasti! Minusta tuntuu, että en voi tehdä ostoksia Sohossa tai Madisonissa/5., ellei tuo hienoa laukkua. Ehkä se on samoin kuin nuori.

Ostokset

Kuinka yleisesti saat uusia laukkuja? Jonkin aikaa, kun kuukausi. Olen erittäin iloinen kokoelmastani nyt samoin kuin oletan, että olen kasvanut, koska nyt haluan käyttää rahaa muihin asioihin, kuten matkoille.

Mitkä kaupat säännöllisesti olette eniten? eBay? Pidän siitä, että voin säästää verkossa. NYC: n säästökaupat ovat niin hektisiä ja jos ne olisivat miellyttäviä tehdä ostoksia, ne ovat ylihinnoiteltuja.

Saatko koskaan käytettyjä laukkuja? Missä olet tottunut? Monet omat ostokseni ovat olleet käytettyjä! Pidän Fashionphileistä, reaalista, Yoogin kaapista. Tykkään saada vaatteita eBayssa kuin arvokkaat pussit.

Tarjoatko vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? Tarjoin joitain virhepusseja ja hyödynsin rahaa kääntääkseni niitä jotain mitä todella haluan. Olen myös saanut äitini myyntiin! EBay on ollut ensisijainen menestyksen lähde, samoin kuin jonkin verran Poshmarkissa.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painostusta ostaa paljon enemmän laukkuja? Ei. Olen huomannut virheistäni tuoreena asteena, jotta en saa jotain vain myynnissä. Istun todella ostokseni kanssa tässä kaupungissa asumisen jälkeen, kiertää paljon varaa rahaa ei ole paljon!

Ajatteletko laukkusi ostaa sijoituksia? ehdottomasti ei. Minulla ei ole minkäänlaista Chanelia tai Hermèsia. Vain totuus, että olen pystynyt saamaan ensisijaisen suunnittelijapussit alle 900 dollarilla, osoittaa sen! Sijoitus on tarkalleen kuinka tyylikkäät ja positiiviset pussit saavat minut tuntemaan.

Kuka vaikuttaa päätöksiin? Kysyn yleensä BFF: ltä, poikaystävältäni tai äidiltäni mitä he ajattelevat. Ne auttavat tuomaan minut takaisin maan päälle, koska pidän inspiraatiota vierittävän TPF: n, Instagramin jne.. Sen lisäksi, että he ymmärtävät minua hyvin, jotta muistuttaa minua siitä, mikä todella sopii minulle ja elämäntyyliini!

Ovatko myyntikumppaniyhteydet välineet ostoksillesi? Ei lainkaan. Voit löytää menetelmän, joka tarjoaa paljon parempia, selaamalla useita Internet -tavarataloissa/käytettyjä sivustoja, samoin kuin sitten selaamisen Internetissä tai koodeissa TPF: llä, samoin kuin sitten rahalahojen verkkosivustojen hyödyntäminen. Plus luotto -tuloskorttini käyttää paljon enemmän Cashbackia Internet -ostamiseen? Olen itämaisten maahanmuuttajien lapsi ja heidän kanssaan olen aidosti tarttunut rahan säästämiseen menetelmiin. Jos olisin todella varakas, haluaisin ehdottomasti saada SA -yhteydet. Vaikuttaa niin hauskalta voidakseen esikatsella kokoelmia jne.!

Miksi sinulla on ilo ostoksista, sen lisäksi, että hankkia jotain uutta? Kun aloitin ensimmäisen kerran EarniOmat rahani, kohtelin ehdottomasti jokaista ostoksia kuin se olisi palkkio. Työnsin itseni työskentelemään vaikeasti ja saamaan ylennyksen, joten en mennyt ulos tai matkustanut paljon kuin minulla oli budjetissani ylimääräinen hauskaa rahaa. Sen lisäksi, että olen ottanut huomioon, että minulla ei ollut aikaa tai energiaa olla sosiaalisia, vain tein ostoksia. Nyt kun olen hallintoympäristössä yrityksessäni, olen jäähdytetty, omituisesti. Varmistan, että tasapainotan työni sekä sosiaalista elämää. Olen paljon onnellisempi tällä tavalla, samoin kuin olen onnellisempi ostoksistani.

Oletko koskaan tuntenut, että sinulla on huonompi palvelu kaupassa tai kaupassa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Uskon, että NYC: n ostamisessa ja itämainen on se, että SAS-profiili sinä ja toivot, että saatat olla korkealla turistilla. Joten minua ei todellakaan ole snilla, vaikka se ei myöskään ole todella erinomainen asia. On melko hauskaa tarkalleen kuinka SAS professoi sinua. Yritin Stuart Weitzman -kengät yhtenä kesällä sekä näiden hullujen Burberry-sandaalien käyttöä (ennen omistettuja, joten ne ovat kuluneet kausi samoin kuin minkäänlaisia ​​tällä hetkellä hyped-esineitä, mutta ne ovat uskomattoman elinvoimaisia ​​ja erityisiä Joten selvästi ei ole edullinen).

Sain SA: n peeringin sandaaleihini yrittäen selvittää tuotemerkin ja kuinka kalliita he voivat olla! En kuitenkaan pidä heitä siitä. Se on heidän tehtävänsä ja kun työskentelin palveluksessa kaikilla ala -asteilla, huomasin tarkalleen kuinka paljon se voi imeä. Menen yleensä myymälään saadakseni suosituksia siitä, kuinka asiat etsivät minua, menen sitten taloon ja vaeltamaan verkkoa odottamassa myyntiä. Joten yritän olla vuorovaikutuksessa minkään tyyppisten SAS: n kanssa millään tavalla, koska ymmärrän, että he eivät tee korvaustaan ​​minulta ja en halua tuhlata heidän aikansa.

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? Minä. Kumppanini on lahjannut minulle laukkuja, mutta en koskaan pyytäisi heitä häneltä. Äitini vaatii minulta toivelistana syntymäpäiviä ja lomaa, joten saan yleensä häneltä, mutta en ole koskaan pyytänyt häneltä pussia, joka kulu on paljon yli 200 dollaria.

Varaatko budjettisuunnitelman laukun ostoksille? Minun täytyy! Kaiken tyyppiset ylimääräiset rahat, jotka eivät ole tarpeita tai kustannussäästöjä, jätetään ostoihin, sekä kaikki rahat ja bonukset. Minulla on niin tiukka budjettisuunnitelma, että olen verkossa sen perusteella, kun sain korotukseni, jatkoin verkossa edellisen budjettini suhteen. Joten oli hienoa pystyä lisäämään kustannussäästöäni sekä hauskaa rahaa!

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetyn, koska et voinut maksaa suunnittelijatuotteesta? Ha! En ole kuitenkaan, minulle on annettu joitain. Aasian maassa, josta kotitaloudessani on, on väärennöksiä, jotka juoksevat kaikkialla, joten kukaan ei lepää silmää. Työskentelemällä innovatiivisella alalla ymmärrän tarkalleen miltä se tuntuu, kun joku varastaa työsi.

Piilotatko koskaan ostoksia huomattavastasi? Ei milloinkaan. Hän on huonompi ostaja kuin minä! Hän on kuitenkin puhunut minut kuitenkin köyhistä ostopäätöksistä.

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt maksaaksesi laukusta? Hmmmm… Uskon, että kaikki selittämäni ostorutiinit ovat melko hulluja.

Uskotko, että ostamasi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että sinulla olisi ollut vaikeaa aikaa ostoriippuvuudella? Minä tein! Kuten mitä sanoin työstä. Esittelin juuri jonkin verran matkaa ja lisäsin ”sosiaalista” budjettisuunnitelmaa varmistaakseni, että olen ostanut vähemmän. Palasin takaisin joihinkin harrastuksiin, samoin kuin nyt ostaminen on vähemmän stressin lievittävää ja paljon enemmän hauskaa tehdä nyt ja silloin.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Olen muusikko, joka voi olla toisinaan erittäin kallista. Pidän myös taiteesta ja menen uskomattomiin NYC -taidemuseoihin sekä taiteen tekemiseen. samoin kuin pidän valokuvauksesta, joka on niin kallis harrastus. Pidän myös hienosta ruokailusta, mutta se ei ole valtava osa elämääni kasvaessa, joten tunnen vain vaatimuksen räjähtää se syntymäpäiväni tai vuosipäiväni poikaystäväni kanssa.

Mitä muuta haluat sisällyttää? Älä priorisoi työtä sekä rahaa hyvien ystävien ja pelaamisen suhteen! Elämä on paljon parempi ihmisten kanssa jakaa se!