Big Buddha Taylor Bag

September 1, 2023 By zevcx 0

Yksi parhaimmista uusista edistymisistä keskitason kukkaromarkkinoilla on muodikkaiden, rehellisten laukkujen ja asusteiden saatavuuden odottamaton kasvu. He eivät ole kaikkien kuppi teetä, mutta tarjoamalla lukuisia valintoja on se, mikä tekee mahdolliseksi tuottaa erityinen henkilökohtainen tyyli, samoin kuin muotivaihtoehdot, jotka henkilö tekee valtiosta paljon enemmän kuin jotkut haluaisivat usko.

En epäilemättä vastusta henkilökohtaisesti nahkaa, mutta minulla on kuitenkin elinkelpoinen ja tyylikäs vaihtoehto, on kokonaisuuden markkinoiden paras kiinnostus, samoin kuin todennäköisimmin maailman parhaalla mahdollisella tasolla hyvin. Lisäksi pussit, kuten valtava Buddha Taylor -pussi, osoittavat niille, jotka saattavat epäillä, haluavatko he käyttää nahkaa, jota he voivat silti näyttää fantastisilta ilman sitä.

Tämä laukku epäilemättä ottaa sivun Bottega Veneta Playbookista, mutta en usko, että saatat todella soittaa sille lyöntiä-tyylit eivät näytä samanlaisilta kuin minä. Kontrasti rakenteessa sileän verhoilun sekä pienen ja suuren mittakaavan kudonta on kiehtovaa tarkastella olematta yhtä hektistä tai houkuttelematonta, samoin kuin valtava Buddha tekee paljon paremman tehtävän kuin paljon tekemistä Heidän materiaalinsa mahdollisimman nahkamainen. Tämä olisi fantastinen, melko hinnoiteltu päivittäinen laukku naiselle hänen teini -ikäisenä tai 20 -vuotiaana. Hanki Luna Bostonin kanssa 95 dollarilla.