Hermès on kuitenkin hitaasti, toukokuu 2021

January 18, 2023 By zevcx 0

huolimatta Ranskassa Ranskassa liikkuvista lukitumista ja monimuotoisista tuotantoasteista, Hermès on kuitenkin hitaasti palannut yhtä paljon kuin nopeus osastojen välillä. Lisäksi heillä on ollut useita hauskoja töitä töissä, joten uskoin päivittävän sinut viimeaikaisten yritysuutisten kanssa:

Hermès Airtag
Olen varma, että monet teistä ovat nähneet tämän jo nyt. Airtag on Apple -gadget, jonka voit muodostaa yhteyden tuotteeseen sekä voit seurata tai löytää sitä iPhonestasi, joka käyttää Discover -sovellustani (käytän henkilökohtaisesti Discover -sovellustani seuraamaan teini -ikäisteni olinpaikkani, kuten me kaikki olemme täsmälleen sama Apple -tili). Alkuperäinen Apple Airtag on pieni, näyttää olevan avainversio ja maksaa noin 39 dollaria, mutta yksinkertaisella 699 dollarilla voit hankkia Deluxe Hermès -version, joka on sekä matkatavaroiden koon ja muodon sekä matka- ja muotoilun muotoisia kuin matkalla. .

Ollakseni rehellinen, en näe merkittäviä markkinoita tälle erityiselle tuotteelle. Oma täysin epätieteellinen kysely (Instagram -tililläni otettu) osoittaa, että edes Hermèsin harrastajat eivät ehkä ole todella Hermès Airtagissa, jolla on erittäin varmoja käyttöä. Jos haluat pystyä salaa seuraamaan jotain – sano, piilota se käsilaukkuun – hyödyntäisit rutiininomaista Airtagia, koska tämä on yhtä suuri. Se on tietysti erittäin hienoa, hyödyllistä ja se on aidosti ihana matkatavaroita (vaikka olisin erittäin varovainen hyödyntämällä sitä tarkastetuissa matkalaukkuissa), mutta jälleen kerran funktio on melko tarkka, samoin kuin paljon Emme ole nyt niin hyvin ihanteellisia (paljon enemmän sitä, mitä uskon siitä, paljon enemmän tämä näyttää epätavalliselta väärästä huomautukselta – haluammeko todella mainostaa matkatuotteita ihanteellisina nyt?). Se on kuitenkin uutisissa, joten täällä se on.

Paljon lisätietoja voit liittyä Preireforum Airtag -keskusteluun täällä.

Hermès Airtog. Kuva Hermes.com: n avulla

Hermès Airtog. Kuva Hermes.com: n avulla

Hermès voitti kasvun
Hermès ilmoitti huhtikuun lopussa merkittävästi kasvua – mahtava 44% vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä, kuten Bloomberg ilmoitti. Tämä johtui huippuluokan ostoksista, jotka olivat integroituneita suureen kasvuun itämaisten markkinoiden, uuden myymälän Tokiossa, sekä lisäämään tuotantoon Ranskassa.

Aion lisätä henkilökohtaisen kokemukseni: ottaen huomioon, että New Yorkin kaupat avattiin uudelleen lukituksen jälkeen, Madisonin lippulaiva on toiminut vain tapaamiskannassa, samoin kuin minulle sanotaan, että tämä tapahtuu monissa (tosin vaikkakin ei kaikki) sijainnit. Olen kuullut, että tämä vierailujärjestelmä on toiminut paljon paremmin putiikkeissa, koska myyntiyhteisöt voivat sitten keskittyä yksityisasiakkaaseen vierailunsa aikana ja tarjota paljon täydellisempiä ja yksilöllisempiä palveluja. Monet asiakkaista, jotka varaavat vierailuja, eivät ole vain “etsivät”: He ovat siellä ostamassa. Vierailujärjestelmän voitot ovat hyppääneet huomattavasti (nämä ilmoitetut voittojen kasvutulokset näyttävät tukevan tämän), joten en näe vierailujärjestelmää muuttavan milloin tahansa pian paikoissa, joissa sitä käytetään.

Uudet meikkitiedotteet
Juuri ennen kuin Covid-19 osui Yhdysvaltoihin, Hermès julkaisi huulipunan linjan, samoin kuin ne olivat menestys: erinomaiset värit, hyvin tehdyt, upeat kierrätettävät pakkaukset (joskin jonkin verran kalliita 67 dollaria, vaikka ne näyttävät kestävän pitkän aika). Olen henkilökohtaisesti fani näistä huulipunoista, jotka ainakin kokemukseni mukaan ovat pitkäaikaisia ​​ja erittäin imartelevia. Nyt Hermès lisää rivin poskipuna sekoitukseen. Alun perin julkaistaan ​​viime syksynä (ja työnnetty takaisin tuotantokysymyksistä), saamme viimeiseksi pelaamaan näiden kanssa, samoin kuin siitä, mitä kuulen TPF/A>: lla (keskustelu alkaa julkaisulla 1731/sivu 116) he ‘Aivan yhtä suuri kuin huulipunat (vaikkakin 77 dollaria, niiden oli paljon parempi olla).

Huomaa myös, että Hermès on lisännyt täysikokoisia ja matkakohteita, samoin kuin kolmen ”huuliparannuksen” linjan (ne kuluttavat 67 dollaria, täsmälleen samat kustannukset kuin huulipunat).

Rose Hermes, silkkinen poskipunajauhe, lisääntynyt pommette. Kuva Hermes.com: n avulla

Rose Hermes, ruusuinen huulten tehostaja, lisääntynyt d’été. Kuva Hermes.com: n avulla

Hermès Blush -harja. Kuva Hermes.com: n avulla

Hermès -miehet nauttivat H08: sta
Oletko nähnyt Hermèsin uusimman kellon? H08 julkaistiin juuri äskettäin suosiota uuden suunnittelunsa vuoksi, joka, vaikka perinteinen ja hienosäädetty omalla tavallaan, todella laajentaa Hermèsin valikoimaa nauttivat tyylitarjouksista. H08 on luotu paljon kovempien miesten nauttimiseksi, kun se on vielä tyylikäs, ja se on saatavana viidessä eri versiossa, mukaan lukien täysin musta Graphène (suosikkini), kaksisävyinen titaani, jossa on kontrastinen hihna, sekä täysin titaaniversio.

Hermès H08 miesten nauttivat Graphènessa. Kuva Hermes.com: n avulla

Kontrasti hihna duo-toni-titaani H08: lla. Kuva Hermes.com: n avulla

SeTäysi titaani H08. Kuva Hermes.com: n avulla

Hän Hermès-Bedecked Rolls Royce Phantom Oribe
Hermès on jo pitkään aloittanut näitä erityisiä kertaluonteisia autoprojekteja, mukaan lukien Hermès Why (Wally Yacht Hermès: miksi?), Hermès Airbus ACJ319, Hermès-helikopteri (L’Hélicoptère par Hermès), samoin kuin uskomattoman luetteloon Hermès-Bedeckad-autot. Lisää tähän jatkuvasti kasvavaan Hermès-parannettujen autojen valikoiman Hermès Phantom Oribe, joka on vielä yksi ihana kertaluonteinen auto, jonka on luonut Rolls Royce, jossa on nahka sekä puutiedot, mukaan lukien poikkeuksellinen Dashborard-asennettava puutaidepaneeli, joka on luonut Pierre Peron . Napsauta täältä tarkistaaksesi Full Rolls Royce -lehden lehdistötiedotteen sekä täällä nauttiaksesi virallisesta videosta.

Hermès Phantom Oriben sisustus. Kuva Rolls Roycen avulla.

Sisustuspuun taidepaneeli Pierre Peron. Kuva Rolls Roycen avulla.

Toinen uusi putiikki
WWD: n mukaan Hermès avaa uuden Yhdysvaltain putiikin, tällä kertaa Los Angelesissa osana Westfield -ostoskeskuksen uudistamista ja kasvua.

Sienilahka
Pyrkiessään tarjoamaan kuluttajille paljon kestävämpiä valintoja tavaroilleen, paljon liiketoimintaa (mukaan lukien Stella McCartney ja Adidas) etsivät elinkelpoisia nahkavaihtoehtoja, samoin kuin harvat keskittyvät materiaaleihin, jotka voidaan tehdä sienistä. Hermès on yhdessä biotekniikan materiaaliliiketoiminnan MyCoworksin kanssa aloittanut Victoria-pussin luomisen materiaalilla (valmistettu Mycoworksin sienestä peräisin olevasta sienetelistä), nimeltään Sylvania, samoin kuin tällä hetkellä vain Victoria-laukkuun, muut laukkuvalinnat Voi olla horisontissa. Napsauta täältä liittyäksesi Preareforum -keskusteluun tästä aiheesta.

Hermès X Mycoworksin Victoria-laukku, joka on valmistettu sieniperäisestä kankaasta. Kuva Coppi Barbieri MyCoworks.com -sivuston avulla