Zombie Apocalypse: Lisävarusteopas

April 11, 2023 By zevcx 0

Selviytyminen Tänään haluaisin vaihtaa tukikohtia vähän puhumaan sinulle tänään suurimmasta vitsauksesta, joka vaarantaa Amerikan: zombeja. Uskonyt, että Walking Dead oli vain kuvitteellinen televisio -ohjelma, eikö niin? Olen täällä kertoakseni, että se ei ole, samoin kuin Atlanta-keskustan osia, jotka todennäköisesti eivät vaatineet paljon ikkunoiden pukeutumista näyttämään post-apokalyptiseltä ostamaan sarjan. Kun integroit sen Miami-kasvojen syöjään ja kaikkiin haukkumaan hulluksi wannabe-cannibalsiin, jotka ovat lyöneet hänen jälkeensä uutisia, kysyn sinulta: Onko tämä todella “kylpysuola”, kuten valtamedia haluaisi sinun uskovan? Mitä tuo edes tarkoittaa? Väärennetäänkö tämä melu kenellekään muulle?

Ymmärrät, mikä on, kuten ainakin zillion kertaa paljon todennäköisemmin? Zombeja. Olemme jo peittäneet sen ylhäältä, kiinnitä huomiota! Zombie Apocalypsen tapauksessa ei tule aikaa lukea uudelleen! Joka tapauksessa, on aika alkaa valmistautua väistämättömään, mutta et ole hullu kuin yksi niistä metsästä, joka on käsitellyt kerätä 800 kiloa säilöttyjä herneitä riskittömissä tiloissaan (ja brutto-geneeriset herneet, ei Jopa Le Sueur). Ei, olet ehdottoman järkevä ihminen, joka yrittää vain varmistaa, että hän ymmärtää, mihin zombia puukottaa (hänen silmässään, sinun on pilata aivot, duh), jos tiedät, että se on koskaan liittynyt siihen. Kuten aina, meillä on kuitenkin joitain suosituksia asioista, jotka sinun on saatava itse valmistautumaan, jotka kaikki ovat tyylikkäät, jotka ovat riittäviä hyödyntämään jokapäiväisessä elämässäsi, kunnes zombit alkavat näkyä vilpittömästi. Et halua, että ystäviesi että naapurit epäilevät, että olet valmis; Loppujen lopuksi nämä Infrates yrittävät vain ottaa tavaroitasi ja jättää sinut kuolleeksi, kun on aika.

On selvää, että ensimmäinen asia, josta sinun on uskottava, on laukku. Se ei ole vain pääpainopiste näissä osissa, mutta sitä tarvitaan, jotta kaikki varusteet pitävät mukanasi. Tämä on epätavallinen olosuhde, jossa rohkaisemme nahkaa vastaan ​​- se on raskas, se ei menesty hyvin elementeissä, se ei ole niin joustava kuin nylon. Jotain Marc Jacobsin Marcin kaltaista melko nylon -knapsia ei välttämättä tarjoa sinulle vedenkestävyyttä, mutta se toimii kuitenkin hyppysellä. Sen lisäksi, että et koske väriä – zombeja piirtää makean, ihanan aivojen haju, ei näky. 198 dollaria Shopbopin avulla.

Jos haluat mennä uskomattoman käytännölliseksi, jotain Rothco Woodland Camo Deluxe -vedenkestävää reppu on loistava valinta. Uskokaa minua, voit alkaa tuoda sen nyt – Valentino näytti vain naamiointi RockStud -laukun lomakeskukselle 2013. 19,95 dollaria ArmynavyUSA.com -sivustolla.

Ehdotan todella reppua, mutta jos vastustat tätä ajatusta, Lesportacin big Weekenderin kaltainen kevyt nylonviikonder palvelee sinua hyvin. Lisäksi hihna on vahva ja täysin irrotettava, jota voi olla saatavana hyödyllisessä muualla. (Lue: zombie-tappava.) (Vain tosissasi, et voi kuristaa zombia.) Hanki Shopbopin kanssa 108 dollarilla.

Kangas + Bone Keatonin auringonlasista ei ole mitään, mikä tekee niistä erityisen hyödyllisiä zombi -apokalypselle. Vaadit kuitenkin joitain aurinkolaseja, samoin kuin voit myös valita toivelistallasi olevan söpöimpän parin, pari, jonka kaikki kaverisi tekisivät sinua käyttämään, koska zombit eivät tuomitse sinua siitä . 370 dollaria Shopbopin avulla

Katso, et halua saada auringonpolttamaa. Se tekee sinusta vain hidasta, valitusta ja zombeja, jotka saattavat pitää vilkasta lihan hajua, kuka tietää? Vaaditaan BOP -perusteet, jotka ovat floppy sunhat, 98 dollaria Shopbopin avulla, samoin kuin Hampton Sun SPF15 Constant Mist -aurinkovoidetta, 32 dollaria Hampton Sunin avulla, jotta et saa aurinkovampuuta. Sen lisäksi, että sinulla on kesän, sinun on todennäköisesti oltava molemmat laukussa. (Ja vakavasti, tuo aurinkovoide haisee uskomattomalta.)

On selvää, että aiot vaatia joitain toiminnallisia työkaluja myös sen läpi. Suurten aseiden suhteen nämä ovat yhtä paljon kuin sinä-machete, valmistajapistooli, liekin heittäjä, mikä tahansa-kuitenkin muutama pieni asia voi mennä pitkälle. Leatherman-mehu XE6-tasku-monityökalu ei välttämättä ole hienoa zombie-hävittämiselle, mutta apokalypsin jälkeen se on hieno sille bittitehtäville, joita et ymmärtänyt, että vaadiit suorittamista. Ennen apokalypsia voit käyttää sitä avaamaan minkä tahansa spontaanin valkoviiniä, jotka tulevat tietäsi. Ota se vain laukustasi ennen kuin lähdet lentoterminaalin turvallisuuteen yrittäessään pakottaa Undead -laumoja, ok? Jotenkin kysymme, että melko violetti väri huvittaa TSA -agentteja. (Älä riipu niistä, he ovat myös zombeja. Jos ei kirjaimellisesti, ainakin metaforisesti.) 66,72 dollaria Amazonin avulla.

Pamela, kuten kaksoispyramidi lapis Lazuli -ääni, on upea muotikoru, joka on, kun kaikki on ihanteellista maailman kanssa, mutta kun kaikki helvettiin menee, se voidaan kiinnittää oleskeluun tekemällä vakuuttavan speerin. Mennä eteenpäin, CHAnelnel nälkäpelien kilpailija. Olkoon mahdollisuudet koskaan sinun eduksesi. 460 dollaria Net-A-Porterin avulla.

Sinulla on todennäköisesti jo kevyempi (ja jos et, tämä Zippo -spektritaskun vaaleampi, 15 dollaria Amazonin avulla, varmasti on kaunis), ellet ole innokas matkailuauto (emme ole, vaikka hei, jos jos Se on sinun juttusi …), saatat vaatia vähän apua todella aloittamaan päättymisen, joka riittää, tiedätte, lämpimää ruokaa. Hiuslakku, kuten Frederic Fekkai, pitää hiuslehden, 18 dollaria Amazonin avulla, on poikkeuksellinen kiihtyvyys, samoin kuin nipistävä, voit myös hyödyntää sitä zombien kaupan poistamiseen. Älä kokeile tätä kotona, lapset.

Apokalypsin tapauksessa matkapuhelimet tulevat olemaan rajoitetut resurssit. Vaikka asiat ovat edelleen kehittyneitä, aiot todennäköisesti tehdä paljon soittamista, tekstiviestejä, googlemista ja GPS: tä, samoin kuin menettää voimaa, kun taas Undead ovat kuumat kantapäässäsi, on merkittävä juhlavirhe. Mophie Juice Pack Plus on hiukan tilaa vievä, mutta se tarjoaa sinulle 8 lisätunnin keskusteluaikana iPhonessa. Ei paha. 99,95 dollaria Amazonin avulla.

Ranskan ulkomainen legioona käytti palladium-saappaita vuosikymmenien ajan (ei se, että ranskalaisilla on sensaatiomainen määrä asevoimien menestystä, joista kerskaaminen), samoin kuin kevyt, mutta kova rakennus tekee niistä parhaan menon mistä tahansa mistä tahansa Karkauttamalla tuulinen puku retkeilyyn kovan maaston kanssa muiden selviytyjien selaamisessa. 70 dollaria Zapposin avulla.