Kate Spade palaa juuriinsa boxy -bit -laukkuilla keväällä 2018

May 26, 2023 By zevcx 0

. Paljon ihmisiä pitää mielessä Kate Spaden alkuperäinen kukoistuspäivä, mutta todennäköisesti on olemassa tietty ikälajike, jolla on sille eniten nostalgiaa. Tuolloin hiukan Kate -laukku mustassa nylonissa oli ehtomerkki esikaupunkien valmistimille keskilaitoksesta varhaisella aikuisuudella, samoin kuin yhden laitoksen ostama hyvä ystävä (tai kilpailija) oli tyytyväinen kateuteen. Kate Spade on edennyt paljon, kun otetaan huomioon, että ne bit -nylonlaukut sekä niitä halutneet koulutyttöt ovat kasvaneet, pääasiassa aikuisiksi, joilla on ura ja menokelpoiset tulot. Joten vuodelle 2018 Kate Spade on palauttanut muutaman täsmälleen samoista käsitteistä, jotka kaikki pitivät menetelmästä, kun.

Viime vuosina Kate Spade on päätynyt ymmärtämään huimaavia värejä, muotoja, koristeita sekä sen laukkuissaan käytettäviä tulosteita, joista muutamia niistä tyyppisissä kirjoituskoneista dinosauruksiin. Siitä lähtien olin aluksi hieman järkyttynyt kappaleiden yksinkertaisuudesta brändin kevään 2018 esityksessä, mutta tarkoitan, ettei ole mitään tekemistä sen jälkeen, kun tuotemerkki on saavuttanut esteettisen rationaalisen äärimmäisyyden, vaikka se yksinkertaistetaan. Loppujen lopuksi tämä kokoelma merkitsee Kate Spaden 25 -vuotisjuhlaa.

Joten perusbittin neliömetriä oli runsaasti tekstiileissä, mutta samoin nahkassa, jotkut koristeltu. Samoin oli alligaattorin kuin joitain vyöpusseja, jotka eivät tunne nostalgiaa. Tarkista kaikki alla olevan esityksen pussit.

[Valokuvat Vogue -kiitotien avulla]