Kooba -avustajat tekevät reput jälleen kerran loistavista

June 28, 2023 By zevcx 0

riippuen siitä, kuka olet, reput voivat olla tyyppiä kovaa myyntiä. He ovat tarkoituksellisesti poikia ja ehkä vähän infantilointia, mutta jos sinulla on ärtyisä henkilökohtainen tyyli ja suuret luottamukselliset sopimukset, he voivat näyttää utilitaristiseltä-chiciltä kaikilla oikeilla tavoilla. Jos sinulla on yhtä ylellinen reppuvalinta kuin Kooba Griffinin vetoketju, joka ehdottomasti tekee ulkonäön vetämisestä paljon helpompaa.

Kooba näyttää yrittävän estää “reppu” leimautumista käyttämättä tätä sanaa selittämään tätä laukkua, mutta tässä valokuvassa näemme juuri sitä, mitä näemme. Se on reppu, samoin kuin siinä ei ole mitään vikaa, varsinkin kun maksat päivä, jolloin ostat tai kävelet samoin kuin et halua tarjota rutiininomaisella käsilaukulla käsivarressa.

Mustan nahan ja hopealaitteiden yhdistelmä tarjoaa tälle reppulle hiukan pyöräilijän tunnelman, joka toimii täysin ziljoonien moottoripyöräkenkäparien kanssa, jotka ovat löytäneet menetelmänsä vähittäiskauppaan tällä kaudella. Jos huomaat, että tämä näyttää myös hiukan 90 -luvulta, en voi syyttää sinua, mutta tämän pussin rakenteen luontaista esitystä on vaikea hylätä. Kun olkapääni on kipeä tuoda raskas käsilaukku tuntikausia ostoksia, reppu ei tunnu niin kauhealta idealta. Osta Neiman Marcusin kanssa 575 dollarilla.