Purseblog Beauty: 5 tuotetta Amanda on pakkomielle toukokuussa 2016

December 23, 2022 By zevcx 0

Jos olet tavallinen pussblog -lukija, olet todennäköisesti valinnut sen tosiasian, että olen korkeimman tilauksen tuote -junkie. (Vib Rouge, jopa.) Te ihmiset olette tarpeeksi ystävällisiä nauttimaan minua haluamani puhua sellaisista kasvojen spackleista ja hiusruutuista, joita olen käyttänyt viime aikoina, ja tänään haluaisin tehdä juuri sen. Alla tarkista, mitä olen viime aikoina käyttänyt, joka on mielestäni todella siisti ja tehokas; Ehkä pidät siitä.

Kerro myös minulle, millaista tavaraa rakastat ihanteellista nyt. Loppujen lopuksi täytyy saada uusia juttuja kesäkuusta.

Kimalaisten ja kimalaisten sakeuttaminen Dryspun Finish Spray
31 dollaria Sephoran avulla
Hiukseni ovat luonnollisesti kiharaisia, mutta ne ovat myös hienoja ohut, enkä koskaan luovuta alkuperäis-Southerner-unelmistani, että sinulla on huomattavia hiuksia millään tavalla. Tämä viimeistely suihke antaa hiuksilleni tekstuurin ja pidän kaipaan koko iskun koko elämän, ja se ei ole niin tahmea tai haiseva kuin samanlaiset suihkeet.

Elizabeth ja James Nirvana musta hajuste
80 dollaria Sephoran avulla
Olen käyttänyt tätä hajuvettä päälle ja pois vuosien ajan, mutta olen viime kuukausien ajan ollut kiinni rakkaudestani Byredon ruusuun No Man’s Maan. Viime viikonloppuna näin pullon turhamaisuudessani ja spritzin hiukan eteenpäin, enkä voinut lopettaa nuuskimista itseäni. Se on niin, niin hyvä – Dark ja seksikäs eikä millään tavalla makea. Olsen -kaksoset tarjoavat aina.

Ensiapu vetoomus Ultra korjaus kosteuttava seerumi
36 dollaria Sephoran avulla
Ihoni on käyttäytynyt parasta, mitä se on viime vuosina viime aikoina, ja mielestäni se johtuu tämän seerumin ja tohtori Jart BB -kerman yhdistelmästä, jonka huomautin viime kuussa. Tämä kevyt geeli pakkaa suuren kosteuden lyöntiä olematta millään tavalla rasvaista tunteita. Kun se oli kylmempi, kerrosin sen raskaan kosteusvoiteen alle. Viime aikoina lämpiminä päivinä panin sen suoraan BB -kerman alle ja ihoni tuntuu hyvältä.

Kat von d Iverlasting nestemäinen huulipuna Susperiassa
20 dollaria Sephoran avulla
Valitsen yleensä uskomattoman vampy punaisen tai syvän luumun, mutta minusta tuntui, että tarvitsen violettia, joka oli hiukan vähemmän gootti kiertoon. Tämä on upea kesän violetti, ja formulaatio osoittaa, että se todella pysyy paikoillaan.

Sephora lootus kosteuttava ja rauhoittava silmämaski
5 dollaria Sephoran avulla
Sain tämän naamarin kanssa parhaan ystäväni kanssa, joka vannoo heidän vieressä ja käyttää niitä useita kertoja viikossa. Osoittautuu, että hän on oikeassa – he ovat loistavia väsyneille, kuiville tai ärtyneille silmäalueille, ja ne ovat myös joukossa muita formulaatioita, jos tilanteesi tarvitsee jotain hieman erilaista.