Bottega Veneta debytoi viime vuonna valtavia laukkuja sekä hienoja väriä syksyllä 2018

December 30, 2022 By zevcx 0

, ennustimme valtavien laukkujen paluuta. Loppujen lopuksi itty-bitty pienet laukut ovat olleet jonkin aikaa entisenkäsi, samoin kuin muotimallit ovat heiluri, joka heilahti säännöllisesti eri ääripisteiden välillä. Bottega Venetan syksyn 2018 näyttelyssä NYC: ssä tällä viikolla suunnittelija Tomas Maier näytti olevan samaa mieltä.

Vaikka Bottega on italialainen tuotemerkki, se valitsi osoittamaan syksyn 2018 kokoelmansa NYC: ssä Buy -palvelussa juhlimaan uuden 15 000 neliöjalkaa NYC -lippulaivan avaamista, joka on nyt suurin brändin maailmanlaajuinen salkku. Uusi myymälä vie koko kaupunkitalon Madison Avenuen Ylä -East Side -kulmassa sekä East 64th Street -kadulla, samoin kuin se on täynnä luotettavasti luxe -nahkatuotteita, joita olemme kaikki odottaneet tuotemerkiltä, ​​samoin kuin show Juhlimme sen avajaisia.

Kuten BV on esiintynyt viimeisinä vuodenaikoina, tämä miesten ja naisten laukkujen kokoelma on reunattu kohti leikkisää, hauskoja värejä sekä suloisia aksentteja, kuten Bag -vetoomuksia, sekä mukauttamista. Tarkista kuvat alla olevista kiitotien laukkuista.