Man Bag Maanantai: 3.1 Phillip Lim -reput

July 20, 2023 By zevcx 0

Yksi suosikkiasioistani miesten laukkujen kanssa on tutkia, kuinka saman suunnittelijan naisten laukut eroavat naisten laukkuista. Hyvin usein tuotemerkki perustaa uusien miesten ja naisten laukut samaan ajatukseen, ja vielä useammin menestyvä naisten laukku käännetään miesmarkkinoille sen jälkeen, kun se on jo saavuttanut näkyvyyden. Näiden 3.1 Phillip Lim -reppujen tapauksessa se näyttää entisen tapauksesta.

Reput ovat valtava pudotussuuntaus sekä miehille että naisille, ja Limin allekirjoitus minimalistinen tyyli on kypsä sukupuolten väliseen vetoomukseen; Loppujen lopuksi hänen 31 tunnin laukku ilmestyi molemmissa linjoissa, ilman havaittavissa olevia eroja koon ulkopuolella. Tässä tapauksessa 3.1 Phillip Lim vetoketjulla (naisille) ja 3,1 Phillip Lim 31 tunnin reppu (miehille) on vielä muutama muutos heidän välilläan, mutta ne ovat silti hyvin samankaltaisia ​​pusseja.

Miesten versio on slouchier, kuvioidullisempi nahka ja erittäin hiukan suurempi. Siinä on myös vetoketjut, jotka ovat joko tonaalisia tai peitettyjä, ja laitteiston näkyvyyden vähentäminen on yleinen teema naisten laukun mukauttamisessa. Naisten versiossa on myös koristeellisempi (ja paljon mielenkiintoisempi) hihnan asennus, joka saattaa jättää muodikkaampia keikareita, jotka tuntevat olonsa hieman jäljelle. Niiden ei kuitenkaan pitäisi-miehet tai naiset voivat helposti kantaa molemmat nämä pussit ilman, että keskuudessamme suljetumpaa silmukkaa.

3.1 Phillip Lim Zip reppun ympärillä
1 100 dollaria Shopbopin kautta

3.1 Phillip Lim 31 tunnin reppu
1 250 dollaria East Danen kautta