Todissa on kyse syksyn 2021

June 19, 2023 By zevcx 0

kantolaukusta, kun taas Tod’s ei ole tuotemerkki kiinnostus Tod’s on hyvin ymmärretty tuotemerkki, joka tekee fantastisia laukkuja, ja ottaen huomioon, että innovatiivinen ohjaaja Walter Chiapponi otti Reignsin vuoden 2019 lopulla, brändin estetiikka on hitaasti muuttunut. Chiapponi on pitänyt brändille uskollisena italialaisella räätälöityllä ja ajattomalla, puhtaalla linjalla, kun tuotemerkki on paljon enemmän muoti-y-vetoomusta. Vaikka tuotemerkki ymmärretään yleensä sen viileästä, mutta rento-kappaleesta, jokaisella uudella kokoelmalla brändi vie paljon enemmän ja paljon enemmän riskejä, sulaa täysin Agrofess-huippuluokan viileän tyttöjen esteettisen kanssa.

Syksyksi 2021 Tod debytoi erilaisia ​​laukkuja, jotka keskittyvät yleensä kantolaukkuihin sekä hobo -siluetteihin, samoin kuin kaikkiin pääasiassa käsittämättömiin bittimerkkiin. Brändin perinteinen T ilmestyy koko mallistoon, rikkaissa nahkakannukulkissa, joissa on monimutkainen nahkahahva, kun taas muut siluettit toimivat kohokuvioidut nahkalogot tai laitteistot, jotka on syövytetty Todin tuotemerkillä. Puhtaat linjat sekä liioiteltuja suuria, pehmeästi rakennettuja laukkuja on myös esillä. Näitä ovat tyyny nahkainen hobo sekä slouchy sekä jäsentämättömät leikkaushobot erilaisissa neutraaleissa sävyissä.

Tuotemerkin uusin laukku, joka esiteltiin tällä kaudella, on T-Agentoton laukku, jossa on raa’an leikatun profiilin, suuret mittasuhteet, samoin kuin kirjaava sulkeminen, laukku esitetään melko vaaleanpunaisessa sävyssä. Vielä yksi merkittävä muoto on pienempi ristipussi, joka on koristeltu erottuvalla, suurella kultaisella laitteella sekä läpän sulkemisella. Katso alla olevat pussit.

[Valokuvat Vogue -kiitotien avulla]