Monet puhuttiin vuoden 2020

July 15, 2023 By zevcx 0

2020 -laukkuista on ollut melko hullu vuosi ja on vaikea uskoa, että olemme nyt viimeisessä lähtölaskennassa. Kun olemme selvittäneet vuoden viimeiseen kuukauteen, uskomme, että olisi hauskaa katsoa taaksepäin muutamaan viimeisen 11 kuukauden eniten keskusteltuihin laukkuihin. Vaikka on kiistatonta, että tämä on ollut vuosi toisin kuin minkäänlaiset muut, yksi asia, joka ei ole muuttunut, on tämä laukkua rakastava yhteisö. Kaikki meistä ovat saattaneet ottaa askeleen takaisin eri tavoin, osoittaako tämä kokoelmamme pariliitoksen, putoamisen jälkeen, kuten jo omistamme tai säästää sekä budjetointia lisää vaikeasti uusimman kantomme hankkimista, voimme silti arvostaa Onnellisuus ja naapurusto, jonka rakastavat laukut tuovat. Tänä vuonna keskittyminen trendivetoisiin laukkuihin jatkui yhdessä taipumuksen kanssa vanhasta vanhasta lähestymistavasta, joka on uusi. Katso alla pusseista, joista oli erittäin keskusteltu tänä vuonna sekä verkon bit -nurkassa että sen ulkopuolella. Sosiaalisen verkoston kuvion ja julkkisprosesseista foorumikeskustelujen sivuille nämä laukut ovat olleet olennainen osa vuodesta 2020.

Bottega Veneta pussi
Bottega Venetan The Pouch esiteltiin meille viime vuonna, mutta vuonna 2020 se jatkoi hallintoon Ultimate -ohjelmaa pussimaailmassa, kiinnostaen julkkiksia sekä vaikuttajia päivittäisiin laukun harrastajiin ja jopa skeptikkoihin keskuudessamme. Menetelmä paljon käytännöllisempi kuin voi uskoa samoin kuin tyylikkäästi, pussi on edelleen sekä tarkoituksenmukaista että himoitettua, pysyen yhden muotimaailman paljon haluttuja IT-pusseja. Tänä vuonna Bottega Veneta keksii tämän erittäin halutun tyylin lisäämällä paksu ketjun kantohihna tähän yleensä hihnassa olevaan muotoiluun. Bottega Venetan korkea laatu on aina ollut alueella, samoin kuin tämä tyyli valuu italialaisen tavanomaisen käsityön. Pussi on todennäköisesti vastuussa nykyisestä pidätysliikkeestä, samoin kuin se on vaikuttanut moniin muihin tyyleihin sekä muilta huippuluokan tuotemerkeiltä että nykyaikaisilta suunnittelijoilta.

Telfar -ostopussi
Viimeisen kolmen vuoden aikana Telfar-ostopussin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, samoin kuin tänä vuonna hype jatkui, kun BIPOC: n omistamat tuotemerkit saivat ansaitsemansa kiinnostuksen. Laukusta puhuu edelleen erittäin erittäin erittäin kuin himoa, samoin kuin tulevaisuus on kirkas Telfar Clemensille, aivojen, jotka on nimeltään Bushwick Birkin, takana, joka vei tänä vuonna CFDA-amerikkalaisen lisävarusteiden suunnittelijapalkinnon. Koska olet niin hyped (ja erittäin haluttu), että et voi pitää laukkuja varastossa, on ongelma, jonka monet suunnittelijat haluaisivat, samoin kuin tänä vuonna, että fanit eivät vieläkään voi saada riittävästi tätä erittäin kohtuuhintaista , silti Uber-tyyppinen osto-laukku. Uudella UGG -kumppanuudellaan teoksissa chatter on varmasti kestävä hyvin vuoteen 2021.

Chanel 19 laukku
Vaikka Chanel 19 saa nimensä siitä vuodesta, josta se julkaistiin, laukku kasvoi suosioon tänä vuonna, ja se on välttämätöntä sekä Chanelin valikoiman sisällä muotikoiden vaatekaappien lisäksi ympäri maailmaa. Mallittu brändin alkuperäisen 2,55 pussin jälkeen 19 on pehmeämpi että vähemmän jäsennelty, ja siinä on vahva paksu ketju, joka resonoi hyvin vuonna 2020. Chanel on julkaissut monia uusia iteraatioita 19: stä tänä vuonna – samoin kuin tweed -paljeteihin sekä paljeteihin kuten sametti todistaa, että 19 on täällä jäädäkseen.

Pradan uudelleenlähetys 2000
Prada Re-Edition 2000: n ollessa myös viime vuoden lopulla mieluummin kuin imeväiset, kun alkuperäinen ensimmäinen osui pussi-kohtaukseen. Paras pieni laukku, laukku ilmestyi joka kerta, kun vintage-inspiroimia sekä arkistojen herätyslaukkuja olivat huipullaan. Nylonin huolehtimisessa, joka näyttää nyt paljon halutummalta kuin koskaan ennen, Prada Re-Edition 2000: n suosiota ei ollut tänä vuonna, joka toimii niin hyvin vuonna 2020 sen patonkin kaltaisen että muodon että muodon ja muodon ansiosta sekä muodon ja muodon ansiosta sekä muodon ja muodonsa ansiosta sekä muodon että muodon että muodon että muodon että muodon että muodon että muodon että muodon ja muodonsa Pieni kantohihna, joka istuu nopeasti käsivarren alla.

Gucci Jackie 1961
Arkistovaloista puhuttaessa Gucci julkaisi tänä vuonna kuuluisan Jackie 1961 -laukunsa. Alun perin vuonna 1961 tuotettu sekä Jackie Kennedy itse nimetty laukku oli yksi vuoden eniten odotetuista julkaisuista. Sen allekirjoitus pyöristetyt linjat ja laitteisto määrittelevät siluetin sekä jotenkin se tuntuu sekä nykyaikaiselta että perinteiseltä samaan aikaan. Jackielle tarjotaan jo suositeltava Celeb -sarjaa monissa eri iteraatioissa sekä kaverille että naisille.

Dior -kirja
Dior -kirja Carry julkaistiin yli kaksi vuotta sitten, mutta se on kuitenkin yksi suunnittelijalaukun maailman halutuimmista muodoista. Alkuperäinen koko (ja linjan suurin) luotiin tuomaan kaikki jokapäiväiset perusteet työstä ja sen ulkopuolelle. Alkuperäisen menestyksen myötä Dior lisäsi sitten kaksi ylimääräistä kokoa kokoonpanoon: Pikku samoin kuin mini, lisäksi CATATämän avoimen tontin kantolaitteen puskuri-tilaan. Uusien iteraatioiden avulla kauden jälkeen Dior Book Carry pysyy yhtenä vuoden parhaimmista tyyleistä.

Louis Vuitton Onthego Escale
Louis Vuitton Escale -kokoelma julkaistiin yhden historian myrskyisimpien vuosien aikana, mutta jopa tämän vilkkaan laukkulinjan käyttöönotto oli tervetullut avosylin. Tuulettimet eivät vain saa riittävästi monogrammi-väriainetta, kuten efekti, koristavat laukut, RTW ja lisävarusteet. Yksi viime vuosien rakastetuimmista muodoista, Onthego Escale päätyi tämän kokoelman suosituimmaksi, ja se myy melkein heti vain jälleenmyyntisivustoilla Well Beyond Retail -sivustolla.