Täytä matkarutiini Santiago Gonzalezin

July 4, 2023 By zevcx 0

kanssa. Tämä on kiusallista myöntää, kun otetaan huomioon, mitä teen elantonsa puolesta, mutta matkalaukkuni? Se on eräänlainen rikkoutunut.

En matkusta kaikkea niin usein, ehkä muutaman kerran vuodessa, ja päätän yleensä käyttää rahani asioihin, joista ilahdutan säännöllisesti – pussit, kengät, vaatteet, laitteita. Joka kerta kun menen matkalle, lupaan kuitenkin, että sijoitan seuraavaan loistaviin matkalaukkuihin, mutta sitten ajatus jättää mieleni täysin sopeutuneen takaisin tavalliseen rutiiniin.

Nyt kun olen edessään mahdollisuuden pakkaamiseen matkalle New Yorkiin viikon lopulla, toivon, että muistan ostaa hyviä matkatavaroita. Toivon myös, että minulla olisi ylimääräistä rahaa mennä ulos ja kauhata Santiago Gonzalez Crocodile Duffel -laukku – mutta valitsisinko harmaan vai ruskean? (OK, valitsen harmaan, se ei ollut edes vaikeaa.)

Krokotiilin käsilaukku Empresario Nancy Gonzalezin lapsi Santiago Gonzalez on alkanut tehdä jälkensä ylellisessä lisävarustemaailmassa tavalla, joka varmasti tekee hänen äitinsä ylpeästä. Viimeisin lisäys perheyhtiöön on joukko miesten laukkuja ja pieniä nahkatuotteita, kaikki samanlaisessa krokotiilissa, jota tunnemme ja rakastamme Nancyltä.

Tällä nimenomaisella duffelilla Gonzalez pysyy uskollisena puhtaille linjoille ja suoraviivaiselle muotoilulle, jotka ovat tehneet hänen äitinsä käsilaukkuista sellaisen osuman, ja supersiutetut mittasuhteet ja neutraalit värit tekisivät varmasti minkä tahansa määrän muotitietoisia miehiä istumaan ja kiinnittävät huomiota tähän laukkuun . Suosikkini “miesten” laukkuissa on kuitenkin se, että he eivät ole koskaan vain miehille-jos minulla olisi mielessä erittäin lumoava kohde, tämä on vain tyyppinen kanto, jonka haluaisin tuoda. Ja kuinka paljon krokotiilia saat, hinta voi olla paljon pahempaa. Osta Bergdorf Goodmanin kautta 4975 dollarilla.